Інгредієнти:
- Суміш пекарська «Бородинська» – 20 кг
- Борошно в/г – 40 кг
- Борошно житнє – 40 кг
- Насіння соняшника – 10 кг
- Дріжджі пресовані – 3 кг
- Сіль – 2 кг
- Цукор – 6 кг
- Олія – 0,5 л
- Вода(приблизно) – 68%
Технологія приготування:
- Вологість н/ф – 43-44%.
- Температура н/ф – 27-29°С.
- Тривалість відпочинку тіста – 20 хв.
- Тривалість попередньої розстойки – 10-15 хв.
- Тривалість остаточної розстойки60 ± 10 хв (при температуре 35-38°С)
- Температура випічки – 220°С ± 10
- Тривалість випічки – 20-50 хв (в залежності від маси та форми тістової заготовки).