Інгредієнти:

  • Суміш пекарська «Бородинська» – 20 кг
  • Борошно в/г – 40 кг
  • Борошно житнє – 40 кг
  • Насіння соняшника – 10 кг
  • Дріжджі пресовані – 3 кг
  • Сіль – 2 кг
  • Цукор – 6 кг
  • Олія – 0,5 л
  • Вода(приблизно) – 68%

Технологія приготування:

  1. Вологість н/ф – 43-44%.
  2. Температура н/ф – 27-29°С.
  3. Тривалість відпочинку тіста – 20 хв.
  4. Тривалість попередньої розстойки – 10-15 хв.
  5. Тривалість остаточної розстойки60 ± 10 хв (при температуре 35-38°С)
  6. Температура випічки – 220°С ± 10
  7. Тривалість випічки – 20-50 хв (в залежності від маси та форми тістової заготовки).

Рекомендовані новини