Інгредієнти:
- Суміш пекарська «Солодова» – 10,0 кг
- Борошно пшеничне в/г – 65,0 кг
- Борошно житнє – 25,0 кг
- Дріжджі пресовані – 2,5 кг
- Сіль – 1,5 кг
- Олія – 0,5 л
- Вода приблизно 56,0 – 57,0 л
Технологія приготування:
- Вологість н/ф – 43-44%.
Температура н/ф – 27-29°С - Тривалість відпочинку тіста -20 хв.
- Тривалість попередньої розстойки10-15 хв.
- Тривалість остаточної розстойки40 ± 10 хв. (при температурі 35-38°С)
- Температура випічки 220°С ± 10
- Тривалість випічки 20-50 хв. (в залежності від маси та форми тестової заготовки).