ПЕЧИВО "АМЕРИКАНО"
смородинове
Інгредієнти:
Борошно пшеничне
420 гСуміш «Американо Лайт» званільним смаком
84 гЦукор
420 гЯйця
90 гМаргарин
150 гСмородина (разморожена) /наповнювач смородиновий
120 г
Технологія приготування:
- Збити цукор та маргарин плоским бітером на середній швидкості міксера 3 хв.
- Додати яйця – збити.
- Додати розморожену смородину та збивати 3 хв до однорідної масси.
- Додати муку та суміш для приготування печива «Американо Лайт” з ванільним смаком – вимісити.
- Помістити у холодильну або морозильну камеру на 15 хв.
- Сформувати заготовки у вигляді кульки вагою 30-50 г.
- Випікати при температурі 170-180 ºС 10-15 хв.