ХЛІБ "БОРОДИНСЬКИЙ"
з насінням соняшника

Інгредієнти:

  • Суміш пекарськая "Бородинськая"
    20 кг
  • Сіль
    2 кг
  • Цукор
    6 кг
  • Борошно пшеничне вищого гатунку
    40 кг
  • Борошно житнє
    40 кг
  • Дріжджі пресовані
    3 кг
  • Олія сонишникова
    0,5 кг
  • Насіння соняшника
    10 кг
  • Вода
    68%

     Технологія приготування:

  1. Вологість н/ф – 43-44%.
  2. Температура н/ф – 27-29°С.
  3. Тривалість відпочинку тіста – 20 хв.
  4. Тривалість попередньої розстойки – 10-15 хв.
  5. Тривалість остаточної розстойки60 ± 10 хв (при температуре 35-38°С)
  6. Температура випічки – 220°С ± 10
  7. Тривалість випічки – 20-50 хв (в залежності від маси та форми тістової заготовки).

Рекомендовані новини