ХЛІБ "ЧІАБАТТА"

Інгредієнти:

  • Поліпшувач пекарський "Славіта - Чіабатта""
    0,5 кг
  • Борошно пшеничне вищого гатунку
    100 кг
  • Дріжджі пресовані
    2,4 кг
  • Сіль
    1,6 кг
  • Вода
    64%

     Технологія приготування:

  1. Вологість н/ф — 44-45%.
  2. Температура н/ф — 27-29 °С.
  3. Тривалість відпочинку тіста — 60 хв.
  4. Тривалість попередньої розстойки — 10-25 хв.
  5. Тривалість остаточної розстойки — 40 хв ± 10 при температурі 35-38 °С.
  6. Температура випічки — 240 °С ± 10.
  7. Тривалість випічки — 20-30 хв в залежності від маси та форми тістової заготовки.

Рекомендовані новини