ХЛІБ "ДЕНЬ - НІЧЬ"

Ингредієнти для світлого тіста:

  • Суміш пекарська "Гірчична"
    3-4 кг
  • Борошно вищого гатунку
    96-97 кг
  • Дріжджі пресовані
    3 кг
  • Сіль
    1,3 кг
  • Олія соняшникова
    2 л
  • Цукор
    6 кг
  • Вода
    49-54

Ингредієнти для темного тіста:

  • Суміш пекарська "Бородинська"
    10 кг
  • Борошно вищого гатунку
    90 кг
  • Дріжджі пресовані
    4 кг
  • Сіль
    2 кг
  • Олія соняшникова
    0,5 л
  • Цукор
    6 кг
  • Вода
    60-62

     Технологія приготування:

  1. Вологість н/ф – 43-44%.
  2. Температура н/ф – 27-29°С.
  3. Тривалість відпочинку тіста -20 хв.
  4. Формування з використанням світлого і темного тіста.
  5. Тривалість остаточної розстойки 30 ± 10 хв (при температурі 35-38°С)
  6. Температура випічки 200°С ± 10
  7. Тривалість випічки 20-30 хв (в залежності від маси та форми тістової заготовки).

Рекомендовані новини