ХЛІБ "СОНЯШНИКОВИЙ"

Інгредієнти:

  • Суміш пекарська "Соняшникова"
    18 кг
  • Борошно вищого гатунку
    82 кг
  • Дріжджі пресовані
    2,5 кг
  • Цукор
    8 кг
  • Сіль
    2 кг
  • Поліпшувач "Славіта Хліб Стандарт"
    0,4 кг
  • Маргарин
    8 кг
  • Вода
    48-50 л

     Технологія приготування:

  1. Вологість н/ф – 43-44%.
  2. Температура н/ф – 27-29°С.
  3. Тривалість відпочинку тіста -20 хв.
  4. Тривалість попередньої розстойки 10 -15 хв.
  5. Тривалість остаточної розстойки 30 ± 20 хв (при температурі 35-38°С.
  6. Температура випічки 180°С ± 10.
  7. Тривалість випічки 20-50 хв (в залежності від маси та форми тістової заготовки).

Рекомендовані новини