ПЕЧИВО "АМЕРИКАНО"
з горіхами та шоколадом

Інгредієнти:

  • Суміш для печива "Американо" з ванільним смаком
    84 г
  • Цукор
    343 г
  • Борошно вищого гатунку
    349 г
  • Маргарин 82%
    134 г
  • Яйця
    138 г
  • Горіхи
    86 г
  • Шоколад
    86 г

     Технологія приготування:

  1. Усі інгредієнти разом загрузити у міксер.
  2. Збити плоским бітером впродовж 6-9 хв на середній швидкості.
  3. Додати горіхи та шоколад, збивати 3 хв.
  4. Формувати заготовки у вигляді кульки вагою 50 г.
  5. Випікати при температурі 180-190ºС 10-15 хв.

Рекомендовані новини