КЕКС "РІЗНОКОЛЬОРОВИЙ"

Інгредієнти для зеленого тіста:

  • Суміш для бісквіта фісташкового
    100 г
  • Борошно в/г
    360 г
  • Цукор
    340 г
  • Яйця
    440 г
  • Вода
    80 г

Інгредієнти для білого тіста:

  • Суміш для бісквіта
    100 г
  • Борошно в/с
    360 г
  • Цукор
    340 г
  • Яйця
    440 г
  • Вода
    80 г

     Технологія приготування:

  1. Приготувати біле та зелене тісто. 
  2. В ємкість для збивання загрузити всі рецептурні інгредієнти та збити на великій швидкості міксера впродовж 10-12 хвилин (в залежності від маси виробу).
  3. По черзі заливати біле та зелене тісто у прямокутну форму для випікання.
  4. Випікати при температурі 160-180ºС 30 – 35 хвилин. (Термін та температура випікання залежить від конструкції печі).
  5. Після вистигання декорувати за бажанням.

Рекомендовані новини