КЕКС "РІЗНОКОЛЬОРОВИЙ"
Інгредієнти для зеленого тіста:
Суміш для бісквіта фісташкового
100 гБорошно в/г
360 гЦукор
340 гЯйця
440 гВода
80 г
Інгредієнти для білого тіста:
Суміш для бісквіта
100 гБорошно в/с
360 гЦукор
340 гЯйця
440 гВода
80 г
Технологія приготування:
- Приготувати біле та зелене тісто.
- В ємкість для збивання загрузити всі рецептурні інгредієнти та збити на великій швидкості міксера впродовж 10-12 хвилин (в залежності від маси виробу).
- По черзі заливати біле та зелене тісто у прямокутну форму для випікання.
- Випікати при температурі 160-180ºС 30 – 35 хвилин. (Термін та температура випікання залежить від конструкції печі).
- Після вистигання декорувати за бажанням.