Печиво “Американо” з журавлиною

Інгредієнти: Суміш для приготування печива «Американо Лайт” з ванільним смаком – 84 г Борошно в/г – 420 г Цукор – 420 г Яйце – 90 г Маргарин 82% – 150
Детальніше

РІЗДВЯНИЙ ШТОЛЛЕН

Інгредієнти: Опара: Борошно в/г – 200 г Вода – 120 г Дріжджі сухі – 12 г Тісто: Опара – 332 г Борошно – 200 г Поліпшувач пекарський “Славіта-Здоба” – 5
Детальніше

КЕКС РІЗДВЯНИЙ

КЕКС РІЗДВЯНИЙ Інгредієнти: Суміш для маффінів – 125 г Цукор – 200 г Борошно в/г – 200 г Олія -150 г Яйця – 150 г Суміш прянощів “Славіта – Букет”
Детальніше

БУЛКА КУКУРУДЗЯНА

БУЛКА КУКУРУДЗЯНА Інгредієнти: Суміш пекарська «Кукурудзяна» – 10 кг Борошно в/г – 90 кг Дріжджі пресовані- 2.5 кг Цукор – 1 кг Сіль – 2 кг Маргарин – 1 кг
Детальніше

Хліб “Солодовий”

Інгредієнти: Суміш пекарська «Солодова» – 10,0 кг Борошно пшеничне в/г – 65,0 кг Борошно житнє – 25,0 кг Дріжджі пресовані – 2,5 кг Сіль – 1,5 кг Олія – 0,5
Детальніше

Хліб “Бородинський” з насінням соняшника

Інгредієнти: Суміш пекарська «Бородинська» – 20 кг Борошно в/г – 40 кг Борошно житнє – 40 кг Насіння соняшника – 10 кг Дріжджі пресовані – 3 кг Сіль – 2
Детальніше