ЧІЗКЕЙК

Chizkeĭk

РЕЦЕПТ:

БАЗОВА РЕЦЕПТУРА ТІСТА:
Мука в/г – 92 г
Цукор – 62 г
Суміш для мафінів – 17 г
Яйце куряче – 27 г
Маргарин 82% – 32 г
Разом напівфабрикат – 230 г

ТЕХНОЛОГІЯ ПРИГОТУВАННЯ ТІСТА:
Маргарин і цукор збити в міксері 8-10 хв. Додати яйце і продовжити збивати до однорідного стану. Перемкнути міксер на мінімальну швидкість і ввести борошно та суміш для мафінів.

БАЗОВА РЕЦЕПТУРА НАЧИНКИ СИРНОЇ:
Стабілізатор творогу – 75 г
Сир 9% – 250 г
Маргарин – 25 г
Яйце – 50 г
Разом напівфабрикат – 400 г

ТЕХНОЛОГІЯ ПРИГОТУВАННЯ СИРНОЇ НАЧИНКИ:
Усі інгредієнти змішати в міксері на середній швидкості, до однорідної маси 2-3 хв.

БАЗОВА РЕЦЕПТУРА НАЧИНКИ ВИШНЕВОЇ:
Вишня (свіжа або заморожена) – 300 г
Загущувач для начинок – 15 г
цукор – 30 г
Разом напівфабрикат – 345 г

Змішати згущувач для начинок з цукром, поступово при перемішуванні додати
до фруктів.

ФОРМУВАННЯ ЧИЗКЕЙКУ:
Викласти тісто завтовшки 4-5 мм у формою з бортами. Потім викласти начинку сирну, розрівняти поверхню. Поверх сирної начинки викласти вишневу.

АБО ДЛЯ ДЕКОРАЦІЇ:
заморожені фрукти обкачати в згущувачі для на чинок,та викласти на виріб.

Випікати 50-60 хв. за температурою 180-170 ºС. Час і термін випікання залежить від конструкції печи .