ПЕЧИВО З ГОРІХОМ ТА АРОМАТОМ КАВИ

PECHIVO-Z-GORІHOM-TA-AROMATOM-KAVI

РЕЦЕПТ:
Суміш для мафiнiв – 45 г
Цукор – 120 г
Борошно – 150 г
Маргарин 82% – 100 г
Яйце – 60 г
Кава розчинна – 5 г
Горiхи – 40 г
Разом напiвфабрикат – 520 г
Готовi вироби – 416 г

ТЕХНОЛОГІЯ ПРИГОТУВАННЯ:
Замiсити тiсто з перелiчених вище компонентiв: маргарин збити з сахаром. Ввести яйце, в останню чергу борошно та сумiш для мафiнiв. Готове тiсто подiлити на тiстовi заготовки по 20-40 г. Випiкати при температурi 180 ºС протягом 8-15 хв. Час и температура випiкання залежать вiд конструкцii печи.