ПЕЧИВО "М'ЯТНО-ВІВСЯНЕ"
з шоколадними краплями

Інгредієнти:

  • Суміш кондитерська "М'ятна"
    65 г
  • Борошно вищого гатунку
    271 г
  • Вівсяні пластівці (борошно вівсяне)
    131 г
  • Цукор
    332 г
  • Маргарин 82%
    145 г
  • Повидло
    46 г
  • Крапли шоколадні
    106 г
  • Вода
    106 г

     Технологія приготування:

  1. Цукрово – жирова емульсія: до збивальної машини додати рецептурну кількість м’якого маргарину, половину рецептурної кількості цукру та збивати 8-10 хвилин.
  2. Додати вівсяні пластівці та воду (85-90 °С) і перемішувати 5 хвилин до отримання однорідної маси.
  3. Додати пшеничне борошно, суміш кондитерську «м´ятну», залишок цукру та шоколадні краплі і перемішувати 3-5 хвилин.
  4. Помістити тісто у холодильну або морозильну камеру на 15 хвилин.
  5. Сформувати заготовки вагою 30-50 г.
  6. Випікати 8-12 хвилин при температурі 180-190 °С до золотистого забарвлення.

Рекомендовані новини