ПЕЧИВО "М'ЯТНО-ВІВСЯНЕ"
з шоколадними краплями
Інгредієнти:
Суміш кондитерська "М'ятна"
65 гБорошно вищого гатунку
271 гВівсяні пластівці (борошно вівсяне)
131 гЦукор
332 гМаргарин 82%
145 гПовидло
46 гКрапли шоколадні
106 гВода
106 г
Технологія приготування:
- Цукрово – жирова емульсія: до збивальної машини додати рецептурну кількість м’якого маргарину, половину рецептурної кількості цукру та збивати 8-10 хвилин.
- Додати вівсяні пластівці та воду (85-90 °С) і перемішувати 5 хвилин до отримання однорідної маси.
- Додати пшеничне борошно, суміш кондитерську «м´ятну», залишок цукру та шоколадні краплі і перемішувати 3-5 хвилин.
- Помістити тісто у холодильну або морозильну камеру на 15 хвилин.
- Сформувати заготовки вагою 30-50 г.
- Випікати 8-12 хвилин при температурі 180-190 °С до золотистого забарвлення.