ПІДКИСЛЮВАЧ ПЕКАРСЬКИЙ “ВИХІД”
₴1.00
ЗАСТОСУВАННЯ:
- для підкислення тіста, надання йому органолептичних властивостей, властивих для природної ферментації тіста
- для однофазного способу приготування виробів з додаванням житнього борошна
- для виробництва житніх, житньо-пшеничних і пшеничних хлібобулочних виробів
- для поліпшення смаку та аромату хлібобулочних виробів
- для прискорення технологічного процесу бродіння тістової заготовки
- для батонів, щоб досягти більш високої кислотності готових виробів і тим самим, запобігти виникненню в виробах картопляної хвороби хліба
ПЕРЕВАГИ:
- економиться час, витрати і місце в пекарні
- дозволяє скоротити час виробництва житнього хліба до 3 годин
- забезпечує оптимальний розподіл вологи і водопоглинання
- збільшує вихід тіста на 2-3%
- покращує смак і аромат, зменшує крихкість м’якушки
- уповільнює пліснявіння хлібобулочних виробів
- попереджає зараженню «картопляною хворобою» виробів із пшеничного борошна
- сприяє уповільненню процесу черствіння хліба
ДОЗУВАННЯ:
- 1% від маси борошна або від 1 кг на 100 кг борошна