ХЛІБ "ТОМАТНИЙ"

Інгредієнти:

  • Суміш пекарська "Славіта Крафт""
    40 кг
  • Борошно пшеничне вищого гатунку
    850 кг
  • Борошно житнє
    150 кг
  • Паста томатна
    60 кг
  • Дріжджі пресовані
    24 кг
  • Маргарин
    32 кг
  • Цукор
    100 кг
  • Сіль
    20 кг
  • Солод сухий
    20 кг
  • Сухі духи "Хлібодух"
    8 кг
  • Вода(приблизно)
    650-680

     Технологія приготування:

  1. Заміс тіста 1 швидкість – 3 хвилини.
  2. Заміс тіста 2 швидкість – 4 хвилини.
  3. Вологість н/ф — 43-44%.
  4. Температура н/ф — 24-26 °С.
  5. Тривалість відпочинку тіста — 170-180 хвилин.
  6. Ділення на заготівлі.
  7. Тривалість попередньої розстойки у заготівлях — 10-15 хвилин.
  8. Формування.
  9. Тривалість остаточної розстойки — 60 хвилин ± 20 при температурі 26-28 °С.
  10. Температура випікання стартова — 230 °С ± 10 5 хвилин з паро-зволожуванням.
  11. Температура випікання остаточна 200-210 °С — 25-30 хвилин, в залежності від маси та форми тістової заготовки.

Рекомендовані новини