ХЛІБ "ТОМАТНИЙ"
Інгредієнти:
Суміш пекарська "Славіта Крафт""
40 кгБорошно пшеничне вищого гатунку
850 кгБорошно житнє
150 кгПаста томатна
60 кгДріжджі пресовані
24 кгМаргарин
32 кгЦукор
100 кгСіль
20 кгСолод сухий
20 кгСухі духи "Хлібодух"
8 кгВода(приблизно)
650-680
Технологія приготування:
- Заміс тіста 1 швидкість – 3 хвилини.
- Заміс тіста 2 швидкість – 4 хвилини.
- Вологість н/ф — 43-44%.
- Температура н/ф — 24-26 °С.
- Тривалість відпочинку тіста — 170-180 хвилин.
- Ділення на заготівлі.
- Тривалість попередньої розстойки у заготівлях — 10-15 хвилин.
- Формування.
- Тривалість остаточної розстойки — 60 хвилин ± 20 при температурі 26-28 °С.
- Температура випікання стартова — 230 °С ± 10 5 хвилин з паро-зволожуванням.
- Температура випікання остаточна 200-210 °С — 25-30 хвилин, в залежності від маси та форми тістової заготовки.