РІЗДВЯНИЙ ПАНЕТОНЕ
Інгредієнти опара:
Суміш пекарська «Славіта Панетоне» АПЕЛЬСИН
0,084 кгБорошно вищого гатунку
0,416 кгВода охолоджена
0,266 кгДріжджі пресовані
0,042 кг
Інгредієнти тісто:
Суміш пекарська «Славіта Панетоне» АПЕЛЬСИН
0,084 кгОпара
0,808 кгБорошно вищого гатунку
0,416 кгЯйце (жовток)
0,266 кгЦукор
0,170 кгМарагрин
0,150 кгРодзинки світлі або цукати
0,168 кгРодзинки темні
0,168 кгШоколадні зерна
0,168 кг
Технологія приготування:
- Час замісу – перша швидкість 3 хвилини, друга швидкість 7 хвилин.
- Вологість н/ф – 43-44%.
- Температура н/ф – 26-28°С
- Тривалість першого відпочинку тіста – 20 хвилин.
- Зробити обминання тіста.
- Тривалість другого відпочинку 40 хвилин.
- Додати родзинки, цукати та шоколадні зерна.
- Час замісу перша швидкість 3 хвилин.
- Тривалість відпочинку тіста 15 хвилин.
- Ділення тіста на заготівлі.
- Тривалість попередньої розстойки 10-15 хвилин.
- Формування. Тривалість остаточної розстойки 70 ± 20 хвилин (при температурі 25-35°С).
- Температура випічки 200°С ± 20.
- Тривалість випічки 20-50 хвилин (в залежності від маси та форми тістової заготовки).