РІЗДВЯНИЙ ПАНЕТОНЕ

Інгредієнти опара:

  • Суміш пекарська «Славіта Панетоне» АПЕЛЬСИН
    0,084 кг
  • Борошно вищого гатунку
    0,416 кг
  • Вода охолоджена
    0,266 кг
  • Дріжджі пресовані
    0,042 кг

Інгредієнти тісто:

  • Суміш пекарська «Славіта Панетоне» АПЕЛЬСИН
    0,084 кг
  • Опара
    0,808 кг
  • Борошно вищого гатунку
    0,416 кг
  • Яйце (жовток)
    0,266 кг
  • Цукор
    0,170 кг
  • Марагрин
    0,150 кг
  • Родзинки світлі або цукати
    0,168 кг
  • Родзинки темні
    0,168 кг
  • Шоколадні зерна
    0,168 кг

     Технологія приготування:

  1. Час замісу – перша швидкість 3 хвилини, друга швидкість 7 хвилин.
  2. Вологість н/ф – 43-44%.
  3. Температура н/ф – 26-28°С
  4. Тривалість першого відпочинку тіста – 20 хвилин.
  5. Зробити обминання тіста.
  6. Тривалість другого відпочинку 40 хвилин.
  7. Додати родзинки, цукати та шоколадні зерна.
  8. Час замісу перша швидкість 3 хвилин.
  9. Тривалість відпочинку тіста 15 хвилин.
  10. Ділення тіста на заготівлі.
  11. Тривалість попередньої розстойки 10-15 хвилин.
  12. Формування. Тривалість остаточної розстойки 70 ± 20 хвилин (при температурі 25-35°С).
  13. Температура випічки 200°С ± 20.
  14. Тривалість випічки 20-50 хвилин (в залежності від маси та форми тістової заготовки).

Рекомендовані новини