МАФФІН З АБРИКОСОВИМ НАПОВНЮВАЧЕМ

Інгредієнти:

  • Суміш для маффіна
    125 г
  • Цукор
    200 г
  • Борошно вищого гатунку
    200 г
  • Маргарин
    200 г
  • Яйця
    180 г
  • Вода
    100 г

     Технологія приготування:

  1. Змішати всі інгредієнти на середній швидкості впродовж 5-6 хвилин.
  2. З кондитерського мішка залити частину отриманої маси форми для випікання.
  3. Викласти поверх тіста з кондитерського мішка абрикосовий наповнювач термостабільний.
  4. Покрити наповнювач частиною тіста що залишилося.
  5. Випікати при температурі 170-180ºС 15-25 хвилин. (Термін та температура випікання залежить від конструкції печі).

Рекомендовані новини